SCHILDERWERK

Nieuwbouw
Voor schilderwerk aan nieuwbouwprojecten bent u bij ons aan het juiste adres. Vele utiliteitswerken en nieuwbouwwoningen werden door ons al afgewerkt.Bent u op zoek naar een partner voor het afwerken van nieuwbouwprojecten? Wij geven u graag gericht advies en verstrekken vrijblijvend een offerte.

Onderhoudkwastblauw
Onderhoudsschilderwerk is niet een kwestie van een nieuw laagje lak of verf op de ondergrond aanbrengen. Kennis betreffende constructie, ondergrond, eisen en wensen is van belang om een goede voorbewerking en afwerking te realiseren.
Door toepassing van de juiste technieken en materialen is ons streven om het onderhoud, op de lange termijn, zo voordelig mogelijk te houden. Via deze weg blijft de kwaliteit van uw schilderwerk gewaarborgd.
Het hele jaar door zijn wij actief met groot en klein onderhoudswerk voor woningbouwverenigingen. Ook voeren wij veel onderhoudswerk uit voor particulieren. Voor het schilderen van huizen ouder dan twee jaar, die door particulieren worden bewoond, geldt een BTW tarief van 9%.